Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011

Εγκατάσταση των Windows 8 σε μόλις 8 λεπτά

To τελευταίο διάστημα πολλές πληροφορίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το πολυαναμενόμενο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, τα Windows 8.

Τελευταίες όμως αναφορές κάνουν λόγο ότι εγκαταστάθηκαν σε μηχάνημα με μνήμη 24GB σε μόλις 8 λεπτά. Αν κοιτάξουμε όμως λίγο προσεκτικότερα τις πληροφορίες θα διαπιστώσουμε ότι αναφέρονται και τα specs του συστήματος στο οποίο εγκαταστάθηκε.

Συγκεκριμένα το μηχάνημα που χρησιμοποιήθηκε για την εγκατάσταση της M3 ήταν εξοπλισμένο με 24GB από μνήμη RAΜ και οχταπύρηνο επεξεργαστή. Επισής μέσα στο μηχάνημα δεν υπήρχε SSD αλλά αντίθετα ένας κοινός σκληρός δίσκος των 2TB. Πιο πιθανό λοιπόν ήταν να εγκαταστάθηκαν από μια τοπική μονάδα αποθήκευσης και όχι από ένα DVD.

Αν και τα οχτώ λεπτά εγκατάστασης είναι κάτι που θα το ήθελαν οι περισσότεροι χρήστες , εντούτοις είναι κάπως απίθανο οι τελικοί χρήστες να απολαύσουν μια τέτοια ταχύτητα εγκατάστασης. Από την άλλη πλευρά αναμένεται να εγκαθίστανται πιο γρήγορα από τους προκατόχους τους. Αλλά άν νομίζετε, ότι θα βάλετε το DVD, θα περιμένετε 8 λεπτά και μετά θα είστε σε περιβάλλον Windows 8 ίσως να απογοητευτείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου