Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Το Billboard ήρθε και στην Ελλάδα

Το Billboard Greece βρίσκεται on air στο internet και σε πλήρη λειτουργία. Στη διεύθυνση www.billboard.com.gr θα βρείτε ένα ολοκληρωμένο μουσικό, ηλεκτρονικό περιοδικό που θα καλύπτει την εγχώρια και διεθνή μουσική επικαιρότητα. Καθημερινά, έγκυρα και έγκαιρα.

Σύμβουλος έκδοσης θα είναι ο Γιάννης Πετρίδης και αρχισυντάκτες ο Δημήτρης Κανελλόπουλος και η Μαρία Μαρκουλή. Συνεργάτες του περιοδικού θα είναι εκλεκτά ονόματα της μουσικής δημοσιογραφίας: Φώτης Βαλάτος, Σπύρος Δήμας, Εύη ΕλευθεριάδουΘοδωρής ΚανελλόπουλοςΆρης Καραμπεάζης, Κατερίνα Καφεντζή,Μανώλης ΚιλισμανήςΜατούλα Κουστένη, Θεοδόσης ΜίχοςΜαρία Μουμούρη,Γιώργος ΜουχταρίδηςΓιάννης ΠαναγόπουλοςΝίκος Παπαδογιάννης, Έφη Παπαζαχαρίου, Γιάννης Παπαευθυμίου, Τίνα Παππά, Νίκος Πετρουλάκης, Χάρη ΠοντίδαΒάσια Τζανακάρη, Νίκος Τριανταφυλλίδης, Τάσος Τρύφωνος, Μάρκος Φράγκος, καθώς και νέα παιδιά με πάθος για την μουσική.
Το Billboard Greece θα συνεργάζεται σε μόνιμη βάση με τους φωτογράφους: Όλγα Κ. καιΝίκο Μαραβέγια.

Το Billboard Greece θα είναι ένα αυτόνομο, ολοκληρωμένο, μουσικό περιοδικό αν και θα βρίσκεται, φυσικά, σε διαρκή συνεργασία με το αμερικάνικο Billboard (διαθέτει αποκλειστική πρόσβαση σε όλο το δημοσιογραφικό υλικό του -κείμενα, βίντεο, μουσική, συνεντεύξεις, πρώτες μεταδόσεις κτλ πριν αυτό δημοσιευτεί στην ξένη έκδοση). Θα περιλαμβάνει ακόμα: συνεντεύξεις Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών -«γραπτές» αλλά και σε βίντεο – αποκλειστικές μεταδόσεις τραγουδιών, reviews συναυλιών σε real time, δισκοκριτικές, αφιερώματα και δίπλα σ’αυτά την πιο ενημερωμένη ατζέντα για όλες τις μουσικές εκδηλώσεις της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, της επαρχίας αλλά και επιλεγμένων πόλεων του εξωτερικού. Στα ατού του οι πολλές επώνυμες μουσικές στήλες.

Το ρεπερτόριo του Billboard Greece θα παρουσιάζει το ξένο και το ελληνικό τραγούδι και θα επεκτείνεται σε όλα, ανεξαιρέτως, τα είδη μουσικής.

Βασικό συστατικό της εγκυρότητας και της επιτυχίας του Billboard παγκοσμίως είναι τα Billboarad Charts. Το Billboard Greece θα δημοσιεύει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όλα τα επίσημα chart, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από το  chart των πωλήσεων έως και το ραδιοφωνικό airplay.

via apn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου