Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ο Καμίνης επιμένει να δοθούν 1,6 δισ. ευρώ για στολές της Δημοτικής Αστυνομίας, ενώ ο Αμυράς φωνάζει!


Ανάμεσα στα πολλά τραγελαφικά που σημειώθηκαν σήμερα μεταξύ δημαρχιακού Μεγάρου και… Λος Άντζελες (έτσι λέγεται η αίθουσα του ξενοδοχείου όπου έγινε τελικά το δημοτικό συμβούλιο) ετέθη από τον Γιώργο Αμυρά, επικεφαλής της παράταξης “Επιμένουμε Αθήνα” το θέμα της διάθεσης κονδυλίου 1.650.000 ευρώ για την αγορά στολών της Δημοτικής Αστυνομίας για τα επόμενα δυο χρόνια. Το κονδύλι προβλέπεται στον προϋπολογισμό που έφερε προς ψήφιση ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο δήμαρχος επέμεινε στη διάθεση αυτού του τεράστιου κονδυλίου ενώ ο Αμυράς του πρότεινε να το στρέψει:

1. Στη μετατροπή σχολικών κτηρίων σε βιοκλιματικά συγκροτήματα με εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων ώστε να προκύψουν ακόμα και έσοδα για τις σχολικές επιτροπές. (1.122.000 ευρώ)
2. Στην αναζήτηση μόνιμης στέγης για το αρχαιότερο δημοτικό σχολείο της Αθήνας, το 15ο με 180 μαθητές που από το 2004 στεγάζεται σε κοντέϊνερ στο Κολωνάκι.
3. Στην ενίσχυση με 20€ μηνιαίως ως έξοδο καθαριστηρίου στολής, των 1100 δημοτικών αστυνόμων για τους οποίους πιστεύουμε ότι στην εποχή της βαθιάς κρίσης είναι έτοιμοι να φανούν αλληλέγγυοι προς τους υπόλοιπους δημότες και να κρατήσουν για τα επόμενα δύο χρόνια τις υπάρχουσες στολές (συνολική δαπάνη 528.000 ευρώ για 2 χρόνια).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share via email, networking sites and bookmark using any service!