Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Τρεις δολοφονίες μέσα σε ένα 24ώρο στην Αττική

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, άγνωστοι «γάζωσαν» 39χρονο, ο οποίος είχε απασχολήσει κατά καιρούς της αρχές, στην οδό Αθηνών 31, στη Βούλα. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, πλησίασαν το...
θύμα και τον πυροβόλησαν αρχικά δύο φορές. Αν και τραυματισμένος ο 39χρονος προσπάθησε να διαφύγει, όμως οι αδίστακτοι δολοφόνοι τον καταδίωξαν και τον πυροβόλησαν τουλάχιστον 15 φορές.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και μετέφερε τον 39χρονο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου τελικά λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών .

Στην Ακρόπολη, άγνωστος μαχαίρωσε έναν Αλβανό 21 ετών έπειτα από επεισόδιο. Όπως έγινε γνωστό, ένας Έλληνας συνόδευε δύο νεαρές. Στο δρόμο ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας μαζί με έναν φίλο του παρενόχλησε την παρέα.

Ακολούθησε επεισόδιο με τον Αλβανό να χτυπά με μια καρέκλα τη μια κοπέλα. Ένας από τους περιοίκους που παρακολουθούσε όλο το σκηνικό έσπευσε να βοηθήσει και μαχαίρωσε τον 21χρονο, ο οποίος και πέθανε λίγο πιο κάτω από το σημείο του επεισοδίου.

Στην οδό Ζερβουδάκη στα Κάτω Πατήσια εντοπίστηκε από κατοίκους ένας άντρας Ιρακινής καταγωγής 40 περίπου ετών με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Ο αλλοδαπός βρέθηκε ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα.

Έκλεψαν αυτοκίνητα από μάντρα

Μια ένοπλη εισβολή σε μάντρα αυτοκινήτων προκαλεί πονοκέφαλο στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. Αυτή τη φορά εφτά ένοπλοι δράστες εισέβαλαν σε μάντρα στην περιοχή του Καπανδριτίου, στο 28ο χιλιόμετρο της Αθηνών-Λαμίας και αφού ακινητοποίησαν τον φύλακα, κατάφεραν και έκλεψαν ισάριθμα αυτοκίνητα.

Από την αστυνομία εικάζεται και ερευνάται η κλοπή να συνδέεται άμεσα με σπείρα κακοποιών που «τροφοδοτεί» με οχήματα τον υπόκοσμο. Μια τέτοια συμμορία είχε έμμεσα εμπλακεί και στην δολοφονία των δυο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή του Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share via email, networking sites and bookmark using any service!