Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Την έστειλε στα δικαστήρια για το χαστούκι στα... οπίσθια

Τον θώπευσε στα οπίσθια και την πήγε στα δικαστήρια! Ο λόγος για τον 40χρονο Κωνσταντίνο Καλομοίρη που δεν άντεξε το γεγονός ότι η 68χρονη συνάδελφός του Μπιάνκα Ρεβρένα τον «χαστούκισε» παιχνιδιάρικα.

  Αφού παραιτήθηκε από το πολυκατάστημα John Lewis, αποφάσισε να αποζημιωθεί μέσω της δικαστικής οδού.

  Οπως καταγγέλλει ο Καλομοίρης, η ηλικιωμένη συνάδελφός του επανέλαβε την πράξη της τρεις φορές και όταν της παραπονέθηκε, αυτή τού απάντησε: «Το κάνω σε όλα τα αγόρια».

  Η απάντηση δεν τον κάλυψε και έκανε επισήμως παράπονα στον διευθυντή του, αντί όμως να δικαιωθεί, έλαβε την απάντηση ότι θα έπρεπε να είναι ενθουσιασμένος, καθώς μια γυναίκα για να κάνει κάτι τέτοιο, σημαίνει πως τον βρίσκει ωραίο! Οσο για τη Ρεβρένα, επέμενε ότι ο τρόπος που τον άγγιζε ήταν σαν να ήταν μητέρα του ή γιαγιά του.

Ο βοηθός πωλητή στο τμήμα με τα έπιπλα όμως, υπογραμμίζει ότι η συνάδελφός του έδειχνε να το απολαμβάνει με τρόπο που κάθε άλλο παρά μητρικός ήταν. Οδηγήθηκε στην παραίτηση επειδή η κατάσταση στη δουλειά είχε γίνει ανυπόφορη, καθώς οι συνάδελφοί του τον κορόιδευαν. Στην εσωτερική έρευνα που έγινε οι περισσότεροι τον χαρακτήρισαν υπερευαίσθητο.

Μάλιστα, οι δικηγόροι του πολυκαταστήματος ανέλαβαν την υπεράσπιση της 68χρονης γυναίκας στη δίκη, λέγοντας ότι στη 40χρονη καριέρα της δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.


Κ.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share via email, networking sites and bookmark using any service!