Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Πληροφορίες για το hardware του iPad 2

Πληροφορίες για το hardware του iPad 2

Πριν λίγες μέρες, η πιθανότερη ημερομηνία παρουσίασης του iPad 2 ήταν κάπου μέσα στον Ιούνιο. Όμως, η ημερομηνία έχει μεταφερθεί πολύ κοντά μας πλέων. Ενώ στο San Francisco ετοιμάζονται εκδηλώσεις για τις 2 Μαρτίου έχουν ήδη διαρρεύσει πολλές πληροφορίες για το hardware του iPad2.

Δείτε στον πίνακα τους κατασκευαστές που προμηθεύουν τα hardware parts του iPad2 στην Apple όπως έχει διαρρεύσει στο net:

Οι διαστάσεις του νέου tablet μάλλον θα είναι έτσι:

Το νέο iPad θα είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ από το προηγούμενο μοντέλο.
Το κέλυφος της συσκευής θα είναι φτιαγμένο από carbon fiber (CFRP) και όχι από αλουμίνιο όπως το μοντέλο που είναι τώρα στην αγορά.
Το καινούργιο tablet της Apple θα έχει εντυπωσιακές Wi-Fi και 3G δυνατότητες.
Αν οι εκτιμήσεις επαληθευτούν, τότε ο επεξεργαστής του iPad2 θα είναι ένας ARM Cortex-A9 dual core στα 1.2GHz, θα φοράει περισσότερη μνήμη και ποιοτικότερη οθόνη αφής IPS/FFS panel με ανάλυση 1024 x 768 pixels.

Το tablet της Apple μάλλον θα έχει δυο κάμερες, μια εμπρός των 0.3 mega-pixel και μια πίσω του 1 mega-pixel. Ο αποθηκευτικός χώρος του μπορεί να επεκταθεί με κάρτες SD κι έτσι αυξάνεται κατά πολύ η ευελιξία του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το iPad2 θα έχει βελτιωμένο multitasking, βελτιωμένες δυνατότητες στην απεικόνιση βίντεο και κάποιες δυνατότητες βίντεο μοντάζ.

Στην παρουσίαση που έχει προγραμματιστεί για τις 2 Μαρτίου μένει να δούμε αν θα επαληθευτούν οι πληροφορίες για το hardware και αν θα είναι στην εκδήλωση Steve Jobs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share via email, networking sites and bookmark using any service!