Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Έρχεται στην Ελλάδα ο Πλατινί

ΣΤΗΝ Ελλάδα αναμένεται σε λίγες ημέρες ο Μισέλ Πλατινί, όπου και θα έχει συνάντηση τόσο με θεσμικούς παράγοντες τόσο και με την ΕΠΟ αλλά και πιθανότατα με την κυβέρνηση.
Η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο, αφού τόσο η έξαρση της βίας όσο και η υπόθεση των ύποπτων αγώνων (που ακόμα περιμένουμε να μάθουμε τι έχουν γίνει οι φάκελοι της UEFA) έχει προβληματίσει τον υγιή σκεπτόμενο κόσμο.
Έτσι λοιπόν, μιας και δεν μπορούμε από μόνοι μας να βρούμε άκρη, τη λύση φαίνεται πως θα δώσει η UEFA και ο πρόεδρος της Μισέλ Πλατινί τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Εξέδρα" ο Μισέλ Πλατινί αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, με σκοπό να συναντηθεί τόσο με ανθρώπους της ΕΠΟ όσο και με κυβερνητικούς παράγοντες για να πάρουν σημαντικές αποφάσεις.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της UEFA συνομιλεί με πολιτικούς κρατών, αφού και στο παρελθόν είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας και τον πρόεδρο της γαλλικής δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί. Αν σε όλα αυτά συνυπολογίσει κανείς το γεγονός πως ο Τζιμπρίλ Σισέ θα κάνει καταγγελία στην UEFA για την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε στο Καραϊσκάκη, τότε καταλαβαίνετε πως τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά. Υπομονή λοιπόν λίγες ημέρες για να δούμε αν όντως υπάρχει σοβαρή πρόθεση από την Πολιτεία να αλλάξει ριζικά ο αθλητισμός στην Ελλάδα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει αποβολή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για λίγα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share via email, networking sites and bookmark using any service!