Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Και ο Ούγκο Τσάβες στο Twitter!

Τον προσωπικό του λογαριασμό στο μικρό-μπλογκ Τwitter άνοιξε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες για να απευθύνεται στους πολίτες της χώρας.

«Γεια σας, πως είστε; Να ‘μαι όπως σας είχα πει, τα μεσάνυχτα. Πάω στην Βραζιλία. Και είμαι πολύ χαρούμενος να εργαστώ για την Βενεζουέλα. Θα νικήσουμε«, γράφει ο πρόεδρος της Βενεζουέλας στο πρώτο του μήνυμα μέσω του λογαριασμού του (@chavezcandanga) στο Twitter που απευθύνεται σε σχεδόν 200.000 followers.

Ο ηγέτης της Βενεζουέλας, ο οποίος χρησιμοποιεί σχεδόν καθημερινά την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τις εφημερίδες για να μιλήσει απευθείας στους πολίτες, ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα την πρόθεσή του να εξελιχθεί σε έναν «κυβερνο-ακτιβιστή» προκειμένου να αντιμετωπίσει την επιρροή της αντιπολίτευσης μέσω των κοινωνικών ιστοσελίδων.

Ο Ούγκο Τσάβες στοχεύει να χρησιμοποιήσει το Twitter στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου, μετά από τις οποίες ελπίζει να διατηρήσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία του, παρά την πτώση της δημοτικότητας του λόγω των συνεχιζόμενων διακοπών νερού και ρεύματος καθώς και της αύξησης της ανασφάλειας και των τιμών.

apn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share via email, networking sites and bookmark using any service!