Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Άντζελα Δημητρίου Συνελήφθη από την αστυνομία! Οι δύσκολες ώρες στο κρατητήριο

Ο δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου, Αναστάσιος Μέρμηγκας, μίλησε στο TV Weekend και ξεκαθάρισε πως τη Δευτέρα θα μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι της. «Θα μπορούσε και τώρα να είναι έξω αν το δημόσιο ταμείο ήταν ανοιχτό για να πληρώσει το πρόστιμο» συμπλήρωσε. Μιλώντας για την υπόθεση δήλωσε: «Εκκρεμούσαν 3 ανοιχτές καταδικαστικές αποφάσεις για έκδοση ακάλυπτων επιταγών. Της είχε μεταβιβάσει άτομο που είχε συνδεθεί ερωτικά και τότε ήταν πλήρης εμπιστοσύνης αυτό το άτομο. Ποινικά εκδιώκεται μόνο ο εκδότης της επιταγής, όμως, και εκδότης είναι η Αντζελα Δημητρίου επειδή θέλησε να βοηθήσει. Πάντως, θα μπορούσαν να πάνε και μια καθημερινή στο σπίτι της να τη συλλάβουν αφού η κατοικία της είναι γνωστή, δεν κρύβεται». Μη θέλοντας να διευκρινίσει το ποσό των επιταγών, ο δικηγόρος δήλωσε μόνο ότι «είναι λίγο μεγαλύτερο από 50.000 ευρώ». Τέλος, στον αέρα της εκπομπής βγήκε ο Στρατής Λιμνιός ο οποίος είχε επικοινωνήσει νωρίτερα με την Αντζελα Δημητρίου και εκείνη του εξήγησε πως όλα αυτά που συμβαίνουν είναι «λάθη του παρελθόντος. Αυτά πληρώνω τώρα».

Στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτο η Αντζελα Δημητρίου μετά από τη σύλληψή της στο νυχτερινό κέντρο Maya Maya που βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

Αιτία της σύλληψής της ήταν οι δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν για ακάλυπτες επιταγές από την εποχή που η 56χρονη τραγουδίστρια είχε σχέση με τον Νοράιρ Σαπουτζίαν. Το πρωί του Σαββάτου η Άντζελα οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου δεν έγινε δεκτό το αίτημα των δικηγόρων της για αναστολή της απόφασης, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να περάσει η Άντζελα όλο το σαββατοκύριακο στο κρατητήριο. Η τελευταία εξέλιξη αποτέλεσε ισχυρό σοκ για εκείνη, καθώς περίμενε να αφεθεί ελεύθερη.

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share via email, networking sites and bookmark using any service!