Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Ο Πέτρος, η Τζένη και το... μαύρο χαβιάρι

Ο Πέτρος, η Τζένη και το... μαύρο χαβιάρι
Πριν μερικές μέρες, ο Πέτρος Κωστόπουλος που ήδη είχε κάνει απολύσεις, προανήγγειλε νέες περικοπές μισθών  στην ΙΜΑΚΟ. Με επιστολή του προς τους εργαζόμενους, ζήτησε να τον…βοηθήσουν, αποδεχόμενοι καθολικά (!) τη… θυσία. Αυτά, έγιναν στις 19 Απριλίου. Τι έγινε λίγες μέρες αργότερα;

Ο εκδότης, μαζί με τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού η οποία αναλαμβάνει διευθυντική θέση  και – όπως λέγεται- ετοιμάζει γραφείο με φενγκ σούι στην ΙΜΑΚΟ, έφυγαν για την εξοχή, προκειμένου να γιορτάσουν το Πάσχα.

Δεν προτίμησαν όμως τη βίλα τους στη Μύκονο, ίσως γιατί φυσάει πολύ στο Φανάρι, αλλά το πολυτελέστατο Costa Navarino της Μεσσηνίας, με τα τρία γήπεδα γκολφ και όλες τις πολυτέλειες.
Ξέρετε: η σαμπάνια παλιά, το χαβιάρι μαύρο και το τυρί μουχλιασμένο...

Είναι προφανές ότι η... θυσία των εργαζομένων πιάνει τόπο. Τα χρήματα που περικόπτονται... επενδύονται με τον καλύτερο τρόπο.

ΥΓ: Πιστεύουμε ότι ο καθένας μπορεί να πάει όπου θέλει και να ξοδέψει τα λεφτά του όπως θέλει. Όταν όμως ζητάει θυσίες, οφείλει να θυσιάζει και ο ίδιος κάτι. Άλλως, κινδυνεύει να πάθει κάτι ανάλογο με τη... Μαρία Αντουανέτα: Της έλεγαν ότι ο κόσμος πολιορκούσε τις Βερσαλίες γιατί δεν είχε ψωμί να φάει και εκείνη ρώταγε γιατί δεν τρώνε... παντεσπάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου