Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Επικίνδυνo spam email σε συνδρομητές της HOL

Έχει σταλεί το παρακάτω email στους συνδρομητές της hol το οποίο ενημερώνει για κακόβουλα emails με σκοπό φυσικά την υποκλοπή κωδικών και στοιχείων των πελατών της hol.
Αγαπητέ/ή συνδρομητή/τρια,
Στο πλαίσιο διαφύλαξης των προσωπικών σας δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι διαπιστώσαμε την ύπαρξη κακόβουλων e-mails τα οποία έχουν σταλεί σε συνδρομητές της hellas online με σκοπό την υποκλοπή προσωπικών στοιχείων και κωδικών πρόσβασης. Η hellas online δεν έχει καμία σχέση με τα συγκεκριμένα e-mails και τον αποστολέα τους
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δε θα σας ζητήσουμε ποτέ να παρέχετε απόρρητες πληροφορίες που αφορούν την υπηρεσία σας με παρόμοιο τρόπο.
Πιο συγκεκριμένα τα κακόβουλα emails μιμούνται τον αποστολέα hol.gr. Συγκεκριμένα:
1.     Από: "hellas online customer support "customersupport@hol.gr"
Θέμα: "hellas online update"
2.     Από: "Hellas online "services@web.hol.gr"
Θέμα: "Hol.gr- update your details"
Αν ποτέ λάβετε τέτοιο e-mail παρακαλούμε να μην απαντήσετε και να το διαγράψετε άμεσα.
Σε περίπτωση που έχετε ακολουθήσει τις οδηγίες του κακόβουλου email δίνοντας προσωπικές πληροφορίες παρακαλούμε προχωρήστε άμεσα σε αλλαγή του κωδικού πρόσβασης (password) ή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της hellas online στο 13844.
Στη διάθεσή σας
Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών
hellas online
Γι' αυτό προσοχή... Δεν ανοίγουμε ποτέ emails από ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε και φυσικά ποτέ και πουθενά δεν δίνουμε τους οποιοσδήποτε κωδικούς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share via email, networking sites and bookmark using any service!