Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

MLS Πληροφορική: Το MLS Destinator Talk&Drive κατέκτησε τον τίτλο Product of the Year στο διαγωνισμό Tech Excellence Awards

Μια ακόμη σημαντική διάκριση έλαβε η εταιρία MLS Πληροφορική ΑΕ στον  διαγωνισμό για τα καλύτερα προϊόντα και τεχνολογίες της ελληνικής αγοράς, Tech Excellence Awards, που διοργανώνουν τα περιοδικά PC Magazine και Τ3.
Συγκεκριμένα, το σύστημα πλοήγησης MLS Destinator Talk&Drive,
το οποίο διαθέτει την παγκόσμια καινοτομία Talk&Drive με την οποία απλά μιλάμε στον πλοηγό και αυτός μας οδηγεί στον προορισμό μας, κατέκτησε τον τίτλο του Product of the Year 2009.
Για τη βράβευση του MLS Destinator Talk&Drive διεξήχθη online ψηφοφορία με τη συμμετοχή χιλιάδων καταναλωτών τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο του 2010.
Χρησιμοποιήθηκε, δε, μια διεθνώς αναγνωρισμένη για την εγκυρότητά της ειδική online πλατφόρμα καταγραφής και ανάλυσης μέσω της οποίας διασφαλίστηκε ότι κάθε ψηφοφόρος μπορούσε να ψηφίσει μόνο μια φορά.
Σκοπός του διαγωνισμού Tech Excellence Awards είναι να βραβεύσει τα προϊόντα που ξεχωρίζουν για την καινοτομία και τη συμβολή τους στην ανάπτυξη της τεχνολογίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η MLS βραβεύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά για την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της στον εν λόγω διαγωνισμό, καθώς Product of the Year 2008 είχε αναδειχθεί το σύστημα MLS Destinator 4800A. 
Η βράβευση αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του κοινού για την ανάπτυξη καινοτομικών προϊόντων τεχνολογίας φιλικών προς τον άνθρωπο.
Εξάλλου, για τις τεχνολογικές πρωτιές της η MLS τιμήθηκε το 1998, πρώτη και μόνη Ελληνική εταιρία έως σήμερα, με το Χρυσό Πανευρωπαϊκό Βραβείο Τεχνολογίας (European Information Technology Grand Prize), το οποίο συνοδεύτηκε με χρηματικό έπαθλο 200.000 Ευρώ.
Η MLS ανέπτυξε και διέθεσε στην ελληνική αγορά την πρώτη εφαρμογή αυτόματης πλοήγησης, τη διεθνή καινοτομία MLS Destinator Talk&Drive και πρόσφατα το πρωτοποριακό MLS Destinator liveTRAFFIC, το οποίο για πρώτη φορά ενημερώνει τον οδηγό, σε πραγματικό χρόνο, για την κίνηση στους δρόμους της πόλης αλλά και τα έκτακτα συμβάντα και τον οδηγεί στον προορισμό του από εναλλακτικές διαδρομές.

 
gsmforum.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share via email, networking sites and bookmark using any service!