Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Αυξημένα μέτρα προστασίας για τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Αυξημένα μέτρα για την προστασία των πρακτορείων του ΟΠΑΠ, που, όπως δείχνουν τα στοιχεία αποτελούν εύκολη λεία για τους πάσης φύσεως κακοποιούς ζήτησαν από την πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη οι εκπρόσωποι του Οργανισμού.
Συγκεκριμένα, πρόσθετα μέτρα προστασίας των πρακτορείων της ΟΠΑΠ, έναντι εγκληματικών ενεργειών, αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια κοινής σύσκεψης του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Σπύρου Βούγια, του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΠΑΠ ΑΕ Γιάννη Σπανουδάκη, του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ (Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.) και υπηρεσιακών παραγόντων της ΕΛ.ΑΣ.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΟΠΑΠ ΑΕ, αποφασίστηκε ότι η ΕΛ.ΑΣ, θα ενισχύσει τις περιπολίες των αστυνομικών στις περιοχές όπου λειτουργούν πρακτορεία ΟΠΑΠ, ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα, ειδικοί αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια σεμιναρίων τα οποία θα οργανωθούν σε όλη τη χώρα, θα ενημερώσουν τους ιδιοκτήτες για τα ειδικότερα μέτρα τα οποία θα πρέπει να λάβουν και εκείνοι για την αποτροπή ή την αντιμετώπιση εγκληματικών πράξεων.
Από την πλευρά της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π συμφωνήθηκε οι ιδιοκτήτες πρακτορείων να ενημερώνουν τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα για τις ώρες λειτουργίας τους, ώστε η επιτήρησή τους από τους αστυνομικούς να καθίσταται ευχερέστερη, ενώ θα ζητήσει από τα μέλη της να ενισχύσουν τα συστήματα ασφαλείας στα καταστήματά τους και να συμμετέχουν στα κατά τόπους σεμινάρια που θα οργανωθούν από την ΕΛ.ΑΣ.
apn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share via email, networking sites and bookmark using any service!